Thursday, January 12, 2012

MSc. Petroleum Geology: Part 1 (almost there)

Assalamualaikum,

Pejam celik, pejam celik, dah nak habis dah satu semester ni.. Rasa macam baru minggu lepas je start lecture. Hari esok hari last aku exam untuk first semester. Alhamdulillah, 3 paper dah siap dah exam. Result tak nak ambik tau. Lantak la, dah buat pun. Tapi mintak-mintaklah resultnya ok, baru senang nak dapat keje esok. hehe.

Esok paper sequence stratigraphy. Masa undergrad dulu, aku paling tak suke benda ni. Jadah ape tah progradation, aggradation, retrogradation, fluvial la, ape la... Tak suke tak suke.. Dah postgrad ni terpaksa la "jatuh cinta" gak dgn bende2 tu sumer. huhu. lagipun takde orang nak jatuh cinte dgn i, terpakse la i jatuh cinte dgn sequence stratigraphy je. haha (bapak la loser bunyinye).

Apa-apa hal pun, harap korang sumer dapat lah mendoakan kesejahteraan aku ok! See u later peeps! Bye! :)

No comments:

Post a Comment