Monday, December 19, 2011

Sibuk!

Assalamualaikum,

As expected, penghujung semester ni memang sibuk. Banyak assignment dan report kena hantar. Memang aku bukannya tak pernah busy macam ni masa degree dulu. tapi ini ada bezanya.

masa buat degree dulu, asalkan hantar je. tapi sekarang, kena hantar hasil kerja yg ada kualiti. kalo tak, lecturer tu bising.

dulu satu kelas ade ramai student. mungkin 50 orang. so kalau hantar lambat sikit pun xpe la, bukannya lecturer perasan pun. hehe. tapi sekarang, kelas ade 14 orang je. bayangkan kalo tak hantar, memang la kantoi. huhu.

ni ha kerja2 aku minggu ni:

20/12/2011 (selasa) - report fieldwork labuan
21/12/2011 (rabu) - geofizik test
22/12/2011 (khamis)- seismic section interpretation
23/12/2011 (jumaat) - geofizik essay, presentation gippsland project
27/12/2011 (selasa) - lab report geochem, viva boonsville project, MOVE project


ok, tak sabar nak habiskan benda2 ni sume. nak pegi enjoyyy!!!

No comments:

Post a Comment