Tuesday, June 29, 2010

pasal lagu pun jadi masalah ke?

assalamualaikum.

kenapa artis/penyanyi malaysia selalu complain orang kita bagi sokongan lebih kat penyanyi indonesia?
bagi aku, senang je.
sebab lagu indonesia ni lagi sedap daripada lagu malaysia.
serius.
bukannya aku nak kondem ke ape, tapi lagu2 seberang ni macam sedap je didengar.
of course, bukan semua lagu malaysia x sedap, dan bukan semua lagu indonesia sedap.
so aku rasa, terpulang la pada individu nak suka lagu mana pun.
hoho.

p/s:aku suka kerispatih ngan dygta.
:)

Sunday, June 27, 2010

terlalu sayang.

assalamualaikum.



coklat cadbury gold ni wak bagi masa birthday tahun lepas.

mula2 nak makan, tapi sayang.

last2, sampai sekarang x makan.

sebab sayang.

dah expired pun coklat ni.

biar je la, xnak makan terus.

simpan je.huhu..

Saturday, June 19, 2010

Motivating Quote.

Assalamualaikum.

Untuk entry kali ni, aku nak share satu quote yang bagi aku, boleh dijadikan motivasi dalam hidup.

"life is too short to wake up in the morning with regrets. so love the people who treat you right and ignore the ones who dont and believe that everything happens for a reason. if you get a chance, take it. if it changes your life, let it. nobody said it would be easy, they just promised it would be worth it."



aku harap dapat mambantu kawan2 yang mana tgh down ke, ape ke. :)

Aku Mau- Once

Assalamualaikum

hari ni aku keje shift malam.
masuk pukul 4 ptg, habis pukul 12 midnight.
dalam kereta, on the way balik rumah aku dengar lagu "Aku Mau- Once".
layan dowh lagu ni.
kalo ade masa, korang layan la lagu ni keyh.


AKU MAU

Kau boleh acuhkan diriku
Dan anggapku tak ada
Tapi takkan merubah
Perasaanku kepadamu

Ku yakin pasti suatu saat
Semuakan terjadi
Kau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Slalu bersedia bahagiakanmu
Apa pun terjadi ku janjikan aku ada

Kau boleh jauhi diriku
Namun ku percaya
Kaukan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Slalu bersedia bahagiakanmu
Apa pun terjadi ku janjikan aku ada

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Aku yang rela terluka untuk mu selalu

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
slalu bersedia bahagiakanmu
apa pun terjadi
ku janjikan aku ada