Saturday, May 8, 2010

Friday, May 7, 2010

aku sepak jugak ni karang!

assalamualaikum

aku kene buat correction tesis ni lagi sikit.
sikiiittt je lagi.
tapi bapak la malas nak start.
haish.

Thursday, May 6, 2010

stand back, take a breath.

assalamualaikum.

alhamdulillah, tesis aku dah 98.888% siap. lagi sikit je lagi nak kene tambah. esok supervisor aku cakap dah boleh print dan hantar.
yes.

pasni aku boleh:
-main game banyak2 sampai power spek aku naik
-tengok cite kat hard disk ngan dvd ( dah dekat 2 taun aku kepam x tengok2)
-tido puas2
-stalk facebook orang =p

bestnye...

pasni aku akan kembali berblog balik.
hehe.

p/s: weh, order la cupcake. cepat. aku bagi diskaun.