Thursday, April 1, 2010

weh x bosan ke akademi fantasia ni?

assalamualaikum

aku x paham la ape motif akademi fantasia ni.
bagi aku, penganjur akademi fantasia ni macam memperbodohkan rakyat malaysia.
(atau lebih tepat lagi, peminat2 akademi fantasia ni la).
kalau kita tengok balik daripada musim2 af yg dulu2, bukannye semua peserta af ni glemer sangat.
ade sesetengah (kebanyakan) macam terabai je lepas af abes.
bape orang je budak2 af ni yg betul2 menjadi?
come on la, sape2 yg afundi tu, baik korang save je duit tu.
kalau ye pun pemurah sangat, bagi je duit yg korang ingat nak buat afundi tu kat masjid2 ke, anak2 yatim ke...
kalo topup pastu buat call mak pun bagus.
memang la itu bukan duit aku, tapi aku rase macam membazir je kalo pegi afundi2 ni.
ntah la, xtau la nape pulak tetibe aku emo pasal af ni.