Sunday, January 24, 2010

rosak!

assalamualaikum

sejak aku duduk kat 11 ni, aku rase masalah paling besar sekali selain barrier gate yang suke hati die bile nak terbukak ialah internet connection yang amatlah teruk.
paling aku bengang, tanaman aku kat farmville abis rosak sebab x harvest. rugi2!
haha.

Wednesday, January 6, 2010

field kat negeri sembilan dengan viva

assalamualaikum

kali ni nak cite pasal viva.
bukan viva kete tu tau.
ni aku nk cite pasal viva awal tesis aku.
viva hari jumaat ni.
reader aku?
prof wan ngan dr islam yang dari bangladesh tu.
aku cuak jugak dengan prof wan.
dengar cite dia strict.
hoho.
dr islam aku x tau la strict ke x.
mintak2 ok...


semalam lepas kelas petroleum aku ikut wak dengan mcd g tengok field diorang.
bukan tengok la sebenarnya, tapi cari.
kitorang gerak pukul 12.
naik ngan dr ahmad.
mule2 g nilai.
x shopping pun eh.
kitorang makan je kat nilai 3.
pastu pusing2 sampai kat mane entah..
ulu bendul, pilah, bukit putus, labu,sumer kitorang round.
tapi ade berape outcrop je yg kitorang jumpe.
hoho.

plan asal mcd ngan wak dapat field kat negeri sembilan tu la.
tapi disebabkan outcrop yang x banyak, mcd kene buat kat damansara.
wak je dapat negeri sembilan.
siap ade outcrop dekat2 ngan umah die lagi.
best la.
pastu pukul 7 setengah sampai jabatan balik.
on the way tu dr ahmad bawak laju gile.
140 die bawak rilek je..
huhu.
cuak gak kitorang..