Monday, July 6, 2009

taniah2

assalamualaikum

kakak ipar aku tengah pregnant.
dah 8 bulan kot.
x lame lagi dapat la lagi sorang anak sedare aku.
tapi, x tau lelaki ke perempuan.
aku ade sorang kakak ipar je.
sebab abang aku pun ade sorang je.

aku memang excited tunggu baby ni keluar.
bes dowh kalo ade baby ni.
tapi aku x suke jage pun.
suke tengok je.
kadang2 baby ni sengih sorang2.
comel je.
ye la, budak kecik sume comel.
setuju x?
kalo x setuju, xyah bace blog aku dah.
gi main jauh2.hehe.

yang lagi best, petang tadi pukul 2.33pm aku baru dapat tau yang kak lang aku pregnant lagi.
dah 7 minggu.
hehe.
maknenye x lame lagi aqil dapat adik.
abang lang kat kanada skang ni.
mesti die menggelupur gile nak balik ni.
itu aku yakin.
haha.sabar k.

ape2 hal pun, aku mintak2 kakak ngan kakak ipar aku selamat ngan baby2 diorang sekali.
insya allah.
doakan la sekali ye.
=)


x lame lagi koleksi anak sedara aku meningkat kepada 8 orang.
bestnye.
tapi bile diorang dah besar sket, x best gak kadang2.
sebab selalunye diorang lagi tinggi dari aku.
aku selalu kene buli ngan diorang.
haish.