Sunday, February 22, 2009

ketemu dengan izzat jahini

assalamualaikum




bebaru ni, kitorg 3 org ade melepak kat mid valley b4 izzat fly balik ke australia. aku, hafiz, n izat. sesaje lepak2 melepaskan kerinduan.ahakz! adei.ntah bile lagi la dapat jumpe ngan izat ni. membe2 lain pon same la. tah bile lagi agaknye dapat jumpe n hangout sesame.huhu.pasni kalo dah keje 4 sure susah dah nak jumpe...so kepade kwn2 aku yg blaja jejauh kt obesi tuh,kalo balik mesia sile la kontek.kite berjumpe ok!bergosip2.hehe =p

p/s: izzat ni classmate aku tym kat semesta. form 4 n form 5. gile pandai dak ni. sume subjek die hebat.kire jambu cikgu la.hehe(jgn marah izat,aku promote ko nih =p)

Friday, February 20, 2009

layan je la

1. Go to your photo folder in your computer

2. Go to the 6th folder of photos

3. Go to the 6th picture in that folder

4. Put the picture on your blog and description of it.

5. Invite six friends to join the challenge.

6. Link them in your blog and let them know they have been challenged..





hehe.nilah hasilnye.x sangka plak gamba ni yg terpilih.hehe.gambar ni aku google je.type aiza.pastu kua la gamba ni.da lame da.da lupe da aku ade save gamba ni dalam laptop..

people to tag:

  1. shah-easy
  2. azie (macam la die layan tag2 ni.huhu)
  3. mira
  4. kak yatie
  5. nadine
  6. kak liana

Thursday, February 19, 2009

nearly first place! no luck i guess...(pictures updated)


assalamualaikum

adei.da lame da x post entry baru kat dalam blog ni. erm ni nak cite pasal sukmum. sukmum ni sukan mahasiswa univ malaya.sume bdak2 um mesti la tau kan.hehe. dalam sukmum taun ni, aku join hoki. jadi wakil kolej la.same macam taun lepas jugak. taun lepas team kitorang dapat tempat ke 3. tapi taun ni ade la improvement sket, dapat 2nd place. tapi terkilan jugak la, sbb kitorang kalah penalty flick.huhu. da la taun ni rasenye last aku main. taun depan da malas da.huhu.

hari sabtu aritu lawan saringan. kitorang 1st game. lawan ngan kolej 7. nasib baek la menang.hehe. then patutnye lawan ngan team puspita.tapi rupenye diorang xde anta team pon. so kitorang menamg free je la.hehe.dapat masuk semi final.

pastu, the next day, lawan ngan kolej 11. menang jugak.hehe.bese la. striker mantap.player kebangsaan kot...so next kitorang masuk final. 1st time beb 4th college masuk final. bangge aku.ahakz.

final lawan ngan kolej 12. memule cuak gak la.ye la, last year memg mantap la team kolej 12 ni. tapi taun ni x semantap las year la(hehe.sorry to say...). sampai abes mase, both teams x skor 1 goal pon.at least aku berjaya la menyelamatkan gawang gol daripada dibolosi pihak lawan.ahakz!

so kitorang kene wat penalty flick la utk tentukan sape menang. gile bapak la cuak aku time tu. ye la, aku yg jadi keeper. huhu. 1st shot tu, diorang skor. mane x nye, aku memang da terketar2 da kat dalam goalpost tu.huhu.cuak gile. pastu, diorang amek 1 shot lagi.kali ni x bolos.hehe.bangge2. tapi las2, yg kali ke3 tu, aku telah termemboloskan gol.huhu. sedih2.kitorang kalah 1-2.ish. nyaris dah nk jadi juara hoki sukmum.huhu.tu la, sape suro aku malas g training.ish.nyesal2....

anyway, congrates 2 all my teammates! hehe. at least kite berjaya sampai final. besar kemungkinan dapat best team time dinner kolej nanti.hehe.bangge2 =)









lege gile pas berjaye masuk final.dah kalahkan 11th.hehe



celebrate kemenangan ke atas 11.ahakz.ye la kan, excited 1st tym dapat masuk final.hehe



bestarian hockey team





tym ni baru pas bolos 1 gol.huhu



ces.kejam nye coach!huhu




loyal supporter.ahakz





eeiii.terserlah pendek.




babai set keeper yg busuk.taun depan x jadi keeper lagi



Saturday, February 7, 2009

not in the mood

assalamualaikum

not in the mood to actively blogging at the moment.i'll post new entries when there're interesting stuff to share(as now my life seems to be sooo bosan + mood ilang tah ke mane).hope that will be soon.so for the time being, just wait ok?im praying that i wont lose my interest to blog and membebel again. now im feeling like deleting my blog.huh.apekah?emo plak aku.huhu

Wednesday, February 4, 2009

structural geology fieldwork @ mersing

assalamualaikum

abes sudah fieldwork structural geology kat mersing. last fieldwork bersama rakan2 satu batchku. kali ni satu group 4 orang. group aku; aku, azie, kak ara ngan abang sepot. ade 2 tempat kene wat mapping. group kitorang kene wat mapping kat tanjung kempit.(bunyi cam ala2 rempit lak.ahakz).3 grup je kat tg kempit. yg lain kat pantai mersing. yang bestnye, dr mus jage kat tanjung kempit. njoy la ngan dr mus. sporting abes. siap tolong sketch lagi.hehe. dak2 kat pantai mersing 4 sure jeles.hehe. satu lagi,tym fieldwork aritu coursemate kitorg,ijoey kene denggi.sian die.tepakse balik awal.huhu.da la, malas nak cite panjang2. korang tgk je la gamba2 kat bawah ni k...


ngan dr mus kat tanjung kempit


aku buat keje tau.hehe


tengok laut jap

me with abang sepot n kak ara


dr mus tgh semangat bagi explanation.(esan enteprem.hehe)


ngan dr sam(dr sam ni bapak sedare cikgu taty)