Thursday, October 30, 2008

zaman dolu dolu...

tetibe terjumpe gamba2 ni.teringat kenangan lame.ahakz.sile la tgk.nak komen pon bole>>>




budak2 prodigy kat kmns. tym ni kalo x silap,kitorang bkak pose same.kat kafe d.


>>>weda, hazie, along, angah, aiza, naza, hana, fatinad kambing, onie.aku ngan hana je dak fizik.len sume hayat.


p/s:perasan x,sume pompuan.memg xde prodigy boys kat kmns tym tu.memule ade zuwai.pastu die kua....










pic ni plak tym amek sijil spm.dalam surau ni.hehe.kenangan xleh lupe: kene sound sbb pakai short sleeve.hehe.ala.bese la.tu zaman jahiliyah aku.wakaka... (otai eh g skola pakai short sleeve...)


p/s: skang pon pakai short sleeve gak senanye..huhu....nant ah.aku pakai purdah lak g skola.mesti tekejot besau diorg.hihi =p






ni tym hari anugerah cemerlang( ..kot.aku pon da lupe dah ape name ari tu..huhu).haha.cemerlang la sangat.tembelang ade la.huhu...



skolah panggil dak2 yg 8,9 ngan 10a spm datang amek adiah(4 sure la aku bkan yg 10 a tu...huhu).ape ek dapat..x ingat dah.huhu...bersame ngan cikgu radhiah...

>>>masai, fatinad, aiza, wanie, nad, mardiana, angah, has, liyana....








ha..ni lagi la kanak2.x sure la ni form bape.form 2 kot.hehe.klaka muke aku.hihi.cube korg cari kat mane aku... (tym ni masih kurus lagi...)




ini pn agak kanak2.tym form 4 kalo x silap.sbb ade cikgu taty.lagipon ni sume classmate tym form 4.siap pakai baju batch lagi.hehe.kat dema(dewan makan).tym ni pas majlis makan beradab batch rasenye... yg penting tudung aku tak 'el'.huhu......terkeluar abes serkup.ahakz! wat malu jek...




ahha..ni plak tym form 5.kelas 5 al biruni. ye,memg ni je girls klas ni.8 org sahaje.ala bese la.ni klas lk.kalo bio len la...huhu.sume pakai baju biru. aku sorang je pegang buku.nampak sangat aku rajin stadi.wakakakka....

>>> rai(men basket,woodball,hoki ngan dak ni...), hana(4 taun jadi classmate dak ni), mira, masai,che yah(tough..haha.4 taun gak classmate...), dik niey(lalat..hehe), aiza(blupblup),nurha...


p/s: muke aku memg ketat tym ni.xleh watpe.tym prep malam.baru bgn tdo.bese la,aku kan suke tdo.huhu.x caye tny la x-classmate ku dulu...



haha.aku pikir 18 kali senanye sebelom letak pic ni.selekeh nak mampos.form 2.jamuan kelas.kat mane tah.arrggh!!!tudung x el!!! horror gle... ish3..teruk tol.jumpe food je dah x kesah da pasal tudung..huhu..

>>>zulie, aiza, peanut, weda


hurm....tu je la pic2 yg sempat di upload oleh aku stakat ni...nant kalo jumpe lagi aku letak lagi...boleh kite gelak sesame tgk gamba2 selekeh zaman dolu2... =)




Wednesday, October 29, 2008

raye di perantauan.ahakz!poyo je..

asalamualaikum


adei...
fieldwork 1-14 dec.
memg sah2 la xde kat umah tym raye haji nant.
1st tym x raye aji kat umah di samping keluarge tercinte.
da la fieldwork kat gelanggi.
tempat tu dekat ngan umah aku.
dlm 15 minit la kalo naek kete.
kalo jalan kaki ade la dalam 2 jam kot
huhu.
ni nak bodek dr is ni.
hehe.
ajak die n sumer dak2 geology dtg beraye aji kat umah aku je.
huhu.
ape2 pon,memg xbes la sbb x dapat raye haji kat umah.
skang ni denga raye aji pon dah x semangat...
=(

Tuesday, October 28, 2008

nothing much

assalamualaikum....

erm
xde ape2 perkembangan terbaru pon dlm life aku skang.
las weekend g
port dickson a.k.a pd
kak ngah sapot
thanx ngah =)
hehe
actually sbb nk bawak
iqa(anak sedare aku)
baru abes pmr
nk bawak njoy la kononnye
aku juz tumpang sekaki je

stay kat selesa beach resort
nsb bek la agak selesa.
kalo x
sia2 je la die taruk name selesa
huhu
x sedar diri plak
da la nak pekse
ish3...
bile la agaknye aku nk stadi
tym g pd aritu
camera tetinggal kt kolej
camera kak ngah,
charger tetinggal kat umah mak kat kg
huhu
maka
x bergamba sgt la kitorg tym kat sane
nk gune hp
,hp pon cikai.
xde camera
ade la sket2 gamba
tp blom transfer lagi dr camera kak ngah
huhu

p/s: xpe2...nex month g pd lagi.
reunion prodigy.bole la amek gamba byk2 =)

Friday, October 24, 2008

happy birthday!

assalamualaikum...

di sini, saye ingin mengambil kesempatan utk mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran kepada kak long saye. name nye siti 'aishah binti ramli.birthday beliau ialah pade 24 oktober, iaitu pade hari ini.x lupe juge kepada kak ngah saye, siti aini binti ramli yg birthdaynye pada 15 oktober yang lalu dengan ucapan hepi belated bday. sori ngah,aritu lupe bday kamu.hehe =p
kepade kak long dan juge kak ngah; semoge panjang umur, murah rezeki dan sebagainye...adiah xde.tgu ah nant bile adik dah keje.hehe.

p/s:
happy birthday juge diucapkan kepade kawan saye yg bername syahrin ataupon lebih dikenali sebagai ayien.beliau juge berkongsi bday ngan kak long saye,iaitu pade 24 oktober =)

selain itu, hepi belated/becoming bday juge kpd kwn2 lain yg bdaynye pade bln oktober ni.antarenye: rda,ain,wark....

tidak lupe juge, kepade chu ai (camni eh eja name ko?huhu) yg bday nye pade 13 oktober..hehe =] semoge pnjg umo + murah rezeki =)

Saturday, October 18, 2008

ni nyesal nih....

assalamualaikum...

nyesal.
sbb x gi jumpe fatin far tadi.
huhu.
beliau dan bbrp geng lain kua.
memule da nk g.
tp ujan.
malas la nk pakai payung.
bile ujan stop,dah lewat la plak.
pastu da malas.
skang nyesal.
sbb bkn senang nk jumpe ngan x-dormate aku tuh.
huhu...

fatin,sori eh..
nant ade mase kite kua =]

dah bosan!

assalamualaikum


jgn bace kalo anda sedang bosan.
sbb post ni memg pasal isu yg bosan.
bosan gile.
memg bosan.
bosan cam cipan.
huhu.
ape lagi kalo bukan masalah air kat um ni.
penat la.
kene tadah2 air plak.
pastu kene angkut air.
hish.
menguji kesabaran btol.
da la tahap kesabaran aku ni rendah je.
memg serabot kalo xde air.
nak mandi susah.
basuh baju apetah lagi.
bau busuk di sane sini.
rimas.
stress.
bongek tol.
siyol.
hampeh.
dan sebagainye.
tapi...
naseb baik arini da ade air balik.
kalo x.....

camni la tahap kestressan muke sbb xde air =p

seronok + sedey....

assalamualaikum

nape seronok?
sbb smlm jumpe farah a.k.a angah.
besfren la kirenye.
kenal dr tadika lagi.
jumpe kat mid.
tapi kejap je.
nape sedey?
sbb beliau da nak fly ke jepun nex year.
susah la nak jumpe pasni.huhu

***********************************************

hope dapat jumpe lagi b4 beliau fly




comel x kami?hehe =p

Friday, October 10, 2008

lagi lagi masalah 4th...

assalamualaikum...

aritu masalah wireless connection kat bilik aku...
skang ade plak satu lagi masalah kat 4th college..
mayb kat kolej lain pon same kot
kesimpulannye kat um la..
masalah bekalan air
ish
menyusahkan btol
susah gle nak mandi
berak apetah lagi.ngeee~
nak basuh baju lagi
nak basuh tupperware...
macam2 la nk basuh
huhu
marilah kite berdoa
agar masalah ni x berlanjutan...
huhu

******************************************************************
p/s: semangat utk stay kolej pada taun depan dah semakin pudar.huhu...

Thursday, October 9, 2008

nak jog

assalamualaikum...

lepas raye ni
byk lemak yg berebut nk 'membiak' kat badan aku ni
so ingt nak joging petang2
tp skang asek hujan je
dis week tiap petang hujan
x dapek la den nk joging
huhu

Wednesday, October 8, 2008

grand finale?!

assalamualaikum...
final exam dah dekat
x sampai sebulan dari skang
1st paper start 5 nov
cuak gle
ni nyesal ni x stadi awal2
huhu
asek ponteng je
tp xpe
ade lagi mase
walaupun dah suntuk
harap2 pointe boleh naik sket
bosan la
org asek tny pointe je
kalo pointe mantap xpe la nk gtau org
huhu
ok la
doakan kejayaan aku dalam final nant
amin~